Promotie
Door: Jolande van de Kerkhof
Blijf op de hoogte en volg Jolande
17 November 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
dank voor de felicitaties mbt mijn verjaardag! Ik voelde me ook echt heel erg jarig, maar daarover zo meer.
Op zondag 5 november was het de New York City Marathon waar ik absoluut naar toe wilde gaan, maar omdat ik de avond ervoor EN op vrijdag nogal lang in de bars ben blijven hangen, had ik op zondagochtend ineens geen zin. Gelukkig klopte mijn buurmeisje Lisette aan om 11 uur en vond ik dat wel een goede reden om me toch de douche in te sleuren en op weg te gaan naar NYC. Onze eerste stop was 2nd Avenue en 83rd Street, omdat daar alle Nederlanders elk jaar verzamelen om "onze lopers" aan te moedigen. Vervolgens gingen we naar Central Park omdat Richard (vriend in NY) daar was... Richard heeft veel fotos genomen en ik wacht nog steeds op ze dus die volgen in komend bericht. Wat zijn Amerikanen toch enthousiast en Hollanders bedeest. Iedereen die z'n naam op z'n hardloop shirt had staan werd luidkeels aangemoedigd door alle Amerikanen, maar wij Hollanders schaamden ons om de namen van wildvreemden te schreeuwen, daar moet ik toch n's wat aan doen want ik ben normaal ook niet introvert.
Later die middag nog met Lisette wat gedronken in een barretje in de Upper West Side en aldaar onze ogen uigekeken aan alle gesloopte lopers die shakend binnen kwamen. We besloten dat ik het hardlopen weer op ga pakken en ook gelijk afgelopen week weer begonnen. Richard heeft op zijn site het satement gemaakt dat ie de NYC marathon gaat lopen maar ik heb het lef nog niet om diezelfde belofte aan te gaan.
Verder vorige week weer Spaanse les gehad en gedart EN voor het eerst mijn wedstrijd gewonnen...
Afgelopen weekend weer met Kate en Geoff uit eten geweest bij Cafe Michelina, een heel leuk klein restaurantje waar ze authentiek Italiaans koken. Op zaterdag zijn we met de hele groep naar New York geweest, naar een bar waar je "beer pong" en "fussball" kunt spelen. Beer pong is een spel waarmee je een pingpong bal in het glas van je tegenstander moet mikken en die moet het dan in een keer opdrinken. Fussball is niks anders dan tafelvoetbal. Ik voelde me weer 16 in de kroeg..
Op zondag ben ik naar de film BORAT geweest echt helemaal top en een super aanrader voor iedereen in NL, als ie nog niet draait. Ik ga niks verklappen je moet hem maar gewoon zien. Ik was op de donderdag ervoor ook nog in de bioscoop geweest en zag de film The Departed, best goed behalve dat de laatste scenes "overdone" waren.
Nu het nieuws deze week. Op dinsdag kwam Theo Maassen in NYC een optreden verzorgen waar ik met Richard naartoe ben gegaan. Aldaar kwamen we natuurlijk weer alle Nederlanders tegen die ik ken van andere feestjes, zo ook Jort die die avond 31 werd. Vorig jaar waren Jeroen en ik nog op z'n 30e verjaardag geweest. Toen ik hem feliciteerde feliciteerde hij ook mij en kwam Richard erachter dat ik die avond om 12 uur jarig zou zijn. Na het optreden naar een ontzettend leuk bistrotje geweest om daar wijn te proeven en drinken met natuurlijk een echt Frans kaasplankje. Om 23:30 ging de telefoon en wilde Arjan met me toosten op mijn aanstaande verjaardag, ik wist niet eens dat ie wist dat ik jarig was... Om een lang verhaal kort te maken zijn we uiteindelijk in een bar in midtown beland en hebben we hele vieze veel te zoete cocktails gedronken en lag ik om 3:!5 in bed. De heren hadden er wel voor gezorgd dat ik ineens een echt verjaardags gevoel had, echt super tof! Op de 15e natuurlijk veel felicitaties van jullie en een lunch met collegas en als klap op de vuurpijl kwamen alle serveesters voor me zingen... BALEN. (dat is hier overigens heel gewoon maar ik hoopte dat het aan mij voorbij zou gaan)
's avonds nam Brian me mee uit eten om mijn verjaardag te vieren en zaterdag as wordt er een feestje gegeven voor me. En dat alles terwijl ik eigenlijk dit jaar mijn verjaardag in stilte voorbij wilde laten gaan. Tis niet niks om voor de 4e keer 28 te worden.
MAAR nu het echte grote nieuws... Ik kom terug naar Nederland per 1 februari 2007. De announcement is zojuist uit gegaan en ik word de nieuwe Business Line Manager voor de Business: Batteries, Links and Power adapters/inverters. Een hele leuke stap en een mooie promotie. Het valt me wel zwaarder dan verwacht dat ik mijn team hier in de steek moet laten, maar ik kan ook niet wachten tot ik jullie allemaal weer inde armen kan sluiten! De announcement is zoals ik zei net uit dus er lopen hier continu mensen mijn kamer in en komen er telefoontjes om me te feliciteren.
Goed hier houd ik het bij voor vandaag ik ben erg EXCITED zoals je je kunt voorstellen en ik ga even genieten van hoe het leven je soms toe kan lachen!
Heel erg veel liefs en tot heel gauw... Ben in de week van 11 december in Europa omdat ik dan mijn eerste Management Team Meeting bij ga wonen!
xxx
Jolande
17 November 2006 - 20:47
Marcel En Roos:
Nou Jolande, geweldig nieuws voor je; van harte gefeliciteerd met je promotie! Je kunt je koffers vast gaan pakken nu en alvast nadenken wat je met carnaval aan gaat trekken (of neem je je Haloween-outfit mee?!).
Jammer dat we in mei dan niet weer bij je op bezoek kunnen komen in NY, maar ja, we zijn ook al lang niet meer in Eindhoven geweest...
Nou tot over een weekje of 10 dan.
Liefs, Marcel en Roos.
17 November 2006 - 23:19
Joan:
He Jolan,
Gefeliciteerd, met je promotie SUPER !!!! en erg gezellig dat je weer naar nederland komt zal het er dan toch eindelijk eens van komen dat we elkaar gaan zien na hoelang ????? hihihihi
Liefs van Edwin & Joan xxx -
18 November 2006 - 11:47
Barrrr:
Jo, ik schaam me want ben je verjaardag vergeten!! SORRY!! ALSNOG VAN HARTE!!!
En natuurlijk nog meer van harte met je promotie!!! Goed gedaan, hoeveel tiempjes krijg je onder je?
Tot snel en veel liefs uit Adam -
18 November 2006 - 14:17
Maarten:
Tof Jo. Je zult het zeker goed doen in je nieuwe baan, je had ook een zeer goede leermeester. Wellicht kun je je voorganger zo gek krijgen om je af en toe te "councillen" -
18 November 2006 - 17:59
Nicoline:
Gefeliciteerd met je promotie Jolande! Echt super voor je! Kan me voorstellen dat het moeilijk is om iedereen daar in NY achter te laten want je hebt daar zo zoveel opgebouwd maar je krijgt er wel wat voor terug! En wij vinden het super leuk dat je weer dichterbij komt wonen. En haal je je tennisracket dan ook weer te voorschijn? Bij TCT is er altijd plaats voor jou dat weet je he!
Geniet van je feestje en tot heel snel,
groetjes Nicoline
19 November 2006 - 11:34
Loes:
Supper Jolande!!!!
Kan ik eindelijk een keer blijven slapen... -
19 November 2006 - 12:34
Gonny Kessels.:
Wat geweldig Jolande proficiat.Wij dachten steeds die komt nooit meer terug voorgoed. Ook leuk voor je ouders hoor. veel liefs Theo en Gonny -
19 November 2006 - 15:19
Babette:
WOW, je komt dus echt terug... weet niet of ik heel erg blij moet zijn of stiekem moet huilen! Blij omdat je weer terug komt zodat ik je dan ook echt weer eens kan zien of huilen omdat ik de enige lijk te zijn die niet bij jou in NY is geweest! haha hou het maar op blij! Supergefeliciteerd met de promotie !!!!!!!!!!
Liefs Babette -
19 November 2006 - 19:32
Anky:
ECHT GEWELDIG dat je straks weer gewoon gezellig 'op zes' bij Philips zit en dat we weer als vanouds een bakkie thee samen kunnen drinken als we daar zin in hebben! Super gefeliciteerd en misschien wel to in Wenen :-) Dikke kus ook van Pieter, Anky -
21 November 2006 - 08:21
Angelique:
Ha Jo'tje, Uiteraard ook nog alle felicitaties vanuit onze kant!! En net als iedereen verheug ik me ook op je terugkomst;-)
Heel veel groetjes en tot snel! -
23 November 2006 - 07:29
Marionneke:
Hé Joke,
Eindelijk reactie via je site na de e-mail.
Geweldig zeg wat een super promotie!! Van harte gefeliciteerd!! Volgende jaar zeker weer samen op de lange latten!! Gezellig!
Zodra je weer hier bent kom je maar gauw op de koffie met een borrel.
Tot gauw,
Veel liefs,