NL, Wenen en Kapper - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Jolande van de Kerkhof - WaarBenJij.nu NL, Wenen en Kapper - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Jolande van de Kerkhof - WaarBenJij.nu

NL, Wenen en Kapper

Door: Jolande van de Kerkhof

Blijf op de hoogte en volg Jolande

08 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

hey, hai, hallo....

Daar ben ik weer terug in Hoboken. Sinds Augustus heb ik me rot lopen rennen (eigenlijk vliegen) eerst naar Mexico, toen naar Berlijn en nu weer naar Wenen. Ben dan ook blij dat ik tot de kerst niets op de planning heb staan mbt vliegtuigen.

Wat is er de laatste tijd allemaal weer gebeurd?

Eerst zijn Niki en Jeroen naar Hoboken gekomen, ik heb ze op vrijdag van het vliegveld Newark afgehaald en direct een rondje Hoboken gedaan in de auto. Die avond zijn we bij Mile Square gaan eten. Een heel toepasselijke naam want Hoboken is precies 1 vierkante mijl groot. De volgende ochtend vroeg op en op weg naar het outlet center in Upstate New York (Woodburry Commons). Aldaar heb ik me laten gaan bij Esprit, Ralph lauren, etc, maar vooral Niki en Jeroen zijn tekeer gegaan voor zichzelf maar vooral voor Pepijn (want die was er helaas niet bij). Natuurlijk even lunchen bij Applebees en vervolgens terug naar huis. Die avond zijn we in New York bij Rockefeller center gaan eten, waar normaal in de winter de schaatsbaan ligt, nadat ik mijn filet mignon had teruggestuurd (voor details moet je me maar bellen) hebben we heerlijk gegeten. Daarna nog even op de weg naar huis bij Brian gestopt want daar was een feestje, maar zij waren allemaal al zo dronken dat we het daar niet lang uithielden. Op zondag heb ik even uitgepuft en daarna 's middags met Niki en Jeroen in NY afgesproken bij Chelsea Market. We zijn even wat gaan drinken bij Pastise (de tent waar ze Sex and the City opnamen) en toen weer met de metro naar huis. Ik had thuis alle voorbereidingen van de BBQ al getroffen dus alleen het vlees hoefde er nog op. Op maandag en dinsdag zijn ze zelf de stad in gegaan omdat ik moest werken en als afscheid zijn we dinsdag avond bij mijn favo Mexicaan gaan eten met natuurlijk de Sangria...

Ze vlogen woensdag naar huis en ik zat woensdag en donderdag en vrijdag hele dagen in meetings dus erg vermoeiend zoals je begrijpt. Bovendien moest ik ook vrijdag nog met het vliegtuig richting Europa. Dat was erg gezellig deze keer omdat ik naar Anky zat (zij was voor training in NY). Na aankomst in Amsterdam direct op weg naar Den Haag om Maaike na 1 1/2 jaar weer eens te zien en eindelijk de nieuwe man in haar leven te ontmoeten. Die avond hadden Maaike en Kees afgesproken met Niki, Jeroen en Pepijn en die wisten niet dat ik kwam dus dat was een (hopelijk) leuke verrassing voor ze. Pepijn is ongelooflijk gegroeid en een super slim kereltje echt leuk hem even vast te kunnen houden. Maaike had heerlijk gekookt en ook Kees had een TOP toetje gemaakt.

Op zondag met mijn moeder voor de verandering maar kleding gaan kopen bij Esprit. Ze kennen me daar inmiddels wel en Eef zorgt er altijd voor dat ik alleen hoef te passen en zij alles voor me uitzoekt. Uiteindelijk gingen zowel mijn moeder als ik met een berg kleding en laarzen de deur uit en het mooist van alles... mama betaalde wederom de hele rekening!!!
's avonds even naar Inge, Roger en Fleur gegaan om details door te spreken mbt hun bezoek aan NY. Inge vertelde dat ze 10 weken zwanger was dus dat is echt super om te horen en de grote uitsmijter in huize Kennis was dat Fleur kan lopen! Al met al een heel goed weekend dus!

Op maandag op kantoor in Eindhoven met Maarten voor het laatst aan een PRP training gewerkt die we eind Oktober gaan geven samen. Maarten vertrekt per 1 november naar Philips Lighting en ik denk dat we hem allemaal heel erg gaan missen.
Op dinsdag het vliegtuig in naar Wenen voor het Management Development Center waar ik naar toe moest. Woensdag, donderdag en vrijdag stonden in het teken van allerlei testen en rol spelen etc. Op vrijdag kwam de zeer positieve feedback en heb ik een 'verbeter' plan geschreven. Hierin moet je dingen die je goed doet gaan uitdiepen en dingen die je beter kunt gaan ontwikkelen. Al met al was het erg gaaf en nu maar zien of het me goed gaat doen bij Philips...

Op zaterdag weer terug gevlogen van Wenen naar Amsterdam en direct door naar New York. Gisteren behalve de was niets gedaan en vandaag mijn hele huis gepoetst. Zojuist terug gekomen van de kapper en ik ben heel erg tevreden over het resultaat zie fotos:

ik krijg dat natuurlijk zelf nooit zo mooi glad, dus ik zal kijken of ik nog wat fotos kan sturen over hoe het eruit ziet zonder dat de kapper er een uur mee bezig is geweest... Deze keer was het met fooi maar $46 dus een stuk minder dan de $100 vorige keer! Je ziet bij de fotos ook hoe ik eruit zag voordat ik ging er is zo'n 10cm af.

Dat was ie dan alweer, ik ga weer hard werken deze week en dan volgend weekend naar de bruiloft van mijn collega en later die dag komen Inge en Roger. Voor de bruiloft heb een een NL date geregeld, Arjan, een vriend van Maaike dus dat gaat wel gezellig worden!

Hoop dat alles in NL goed gaat, heb wel behoefte aan ge-update fotos van de kids voor de koelkast... HINT HINT HINT.

liefs
Jolande

• 08 Oktober 2006 - 20:26

Maarten:

Je haar zit erg mooi hoor. Lief dat je me zal gaan missen.

• 09 Oktober 2006 - 06:58

Angelique:

Ha Jo'tje,

Je ziet er strak uit hoor met je nieuwe look;-) Als je al die mannen daar maar van je lijf kan houden....
    Hier is alles ok; we hebben eindelijk sinds weken weer eens een "normaal" weekend achter de rug. Achtereenvolgens was Gilles een weekend weg voor een vrijgezellenparty, het weekend daarop was ik met ons B2B team naar Londen en het weekend daarop hadden we zaterdags een bruiloft en zondag een familie reunie...
    Afgelopen weekend een feestje in Rotterdam en gisteren was het super gezellig in de stad ivm de marathon; mooi weer en heel veel bekenden. Al met al werden we vannacht om half twee allebei op de bank wakker dus dan weet je het wel;-)
    Zo meteen gaan we hier weer een meeting in dus we zijn weer van start gegaan! Heel veel groetjes weer en veel plezier met je Hollandse date;-)

Groeten, Angelique

• 09 Oktober 2006 - 07:35

Babette:

Wow, nice hair!!!!!

Maar ehhhh, bij mijn kapper is dat toch een stukje goedkoper hoor.... voor een kleine 25 euro kun je er terecht, dus als je weer in NL bent kunnen we er misschien een keer een kappersdate van maken?

Baalde er vorige week dik van dat ik niet met je kon lunchen... Maar ja het lijkt inmiddels the story of my life te worden!

Heb afgelopen weekend een topfeest van de SNS bank meegemaakt. Acts als Frans Bauer, Do, Blof en Bryan Adams waren aanwezig en zette de tent goed op zijn kop! 9000 mensen, dus we kozen als meetingpoint de chocoladefontijn... Nehhh we hadden geen bijbedoelingen hahaha!

Verder weinig nieuws, mwha Bowie gaat per 23 oktober naar de peuterschool... boehoe haar eerste stapje in de grote wereld zonder mama... ik zal eraan moeten wennen!

• 09 Oktober 2006 - 11:40

Sneak:

He Jo, foto komt eraan hoor! Heb het all een paar dagen in mijn hoofd, moet het alleen nog uitvoeren ...
    Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen in NY. We vonden het erg leuk even van jouw leven te hebben "geproefd". En inderdaad een grote verassing om je bij Smaaik te treffen. Ook erg gezellig.
    Goed om te lezen dat Wenen goed gegaan is. Nu maar hopen dat je je potenties ook in het management in Eindhoven voort kunt zetten ;)....
    Succes met alles weer, en groetjes aan Brian!

• 09 Oktober 2006 - 12:34

Boswachter Piet:

Hallo hier is boswachter Piet uit Maastricht. Net nog mooie vogels gezien hier ! Ook trouwens op kantoor bij DSM zeer vreemde vogels. Ga zo ff naar Lausanne voor 5 wkn dus de groeten en tot een keertje ! Houdoe he
    Piet van der Palen
    Omroep Brabant
    Boswachter in Maastricht
    Medewerker van DSM

• 11 Oktober 2006 - 17:29

Tante Ger:

Leuk veel vlotter!En nu nog een flinke vent.Aan het uiterlijk zal het niet liggen. Alles verder goed hier. Hopenlijk is ons Inge niet meer zo ziek als ze bij jou is.
    Als we tegen Fleur zeggen ome Bert en tante DIEN zegt ze dan.Ik ben benieuwd hoe het zal gaan met het oppassen bij jullie pa en ma.
    We hebben Diesel al in huis om het ons Inge wat gemakkelijker te maken nu Roger eerst nog in Turkije zit. Nou meidje maak er maar een gezellige week van .

tante Ger.

• 18 Oktober 2006 - 14:22