Oops veel te lang geen bericht geplaatst... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Jolande van de Kerkhof - WaarBenJij.nu Oops veel te lang geen bericht geplaatst... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Jolande van de Kerkhof - WaarBenJij.nu

Oops veel te lang geen bericht geplaatst...

Door: Jolande van de Kerkhof

Blijf op de hoogte en volg Jolande

29 Mei 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hallo dan...

Ik zag dat ik in mijn vorige stukje nog niet eens over het bezoekje van Roos en Marcel had geschreven dus dat betekent dat ik al een week of 4 niets heb geschreven...

Anyway Roos, Marcel & Luuk kwamen via JFK, de metro en de bus naar Hoboken waar ik ze opgehaald heb. Omdat ik natuurlijk niet al teveel vrij kan nemen, ben ik niet elke dag met ze op pad gegaan, toch heb ik met ze door New York gelopen en Hoboken met ze bekeken. Luuk was echt helemaal super, met z'n 11 maanden een heerlijk kereltje wat je zonder zorgen overal mee naartoe kon nemen. We zijn natuurlijk zo nu en dan uit gaan eten, hebben de BBQ gebruikt (jippie) en hebben lekker lui op de pier in Hoboken en in Central Park gelegen. Het voelt of het alweer HEEEEL lang geleden is dat ze hier waren. Ze hebben het naar eigen zeggen heel fijn gehad, zelfs zo fijn dat ze nog een keertje willen komen voordat ik weer naar een ander land ga (of terug kom naar NL).
Hier wat foto's van het verblijf:

Helaas moest ik ze vroegtijdig verlaten omdat mijn aanwezigheid op een cursus in Europa gewenst was. Ik vloog dus 's middags van JFK naar Parijs om daar de volgende ochtend om 6 uur aan te komen. Via de douane en de taxi naar een hotel om snel te douchen en daarna heel snel samen met een andere cursist (uit Brazilie) naar de eerste afspraak. De cursus was een IMIC (International Marketing Implementation Course) in het kort komt het erop neer dat je een Business Plan schrijft voor een product of een markt. De cursus duurde 2 weken (ook het weekend) en het enige rustpunt wat we hadden in het weekend was een golf clinic op zaterdagmiddag, de rest van de tijd waren we tot 's avonds 22:00 elke dag aan het werk (ook zondag ai ai ai).
Uiteindelijk hebben we donderdag een presentatie gegeven voor de manager van de universal remote control group, de sr VP van de business group Peripherals & Accessories en de General manager van Oost Europa. Gaaf om de ideeen van de groep te presenteren en direct feedback te krijgen van de mannen die al jaren in de business zitten!

Dat weekend gelukkig tijd gehad om nog een aantal bezoekjes af te leggen in Nederland, de onverwachte dingen zijn altijd leuk zoals het eten bij Gilles en Angelique (nog net in zijn huis... per 1 juli gaan ze nl samenwonen) een avond op de bank bij Anky met een heerlijk wijntje en op de koffie bij Roos en Marcel waar ook Suzanne, Luuk en Nicoline waren. Na een geweldige vlucht met KLM terug naar Newark (ik had weer n's 3 stoelen)kwam ik rond 22:30 thuis. Na zoveel weken weg moest ik weer hard werken om back up to speed te komen zeker omdat op maandag mijn 4e product manager zijn eerste dag had. Donderdag heb ik thuis gewerkt omdat mijn ouders aankwamen op Newark Airport, zij zijn er nu en als zij weer weg zijn dan ga ik weer een update op de site plaatsen.

Ik hoop dat alles bij jullie goed is en jullie hebben genoten van hemelvaart, en gaan genieten van pinksteren... Wij hebben dat hier niet maar wel Memorial Day morgen (de dag waarop alle gevallen soldaten van de USA worden herdacht).

Jullie hadden ook de foto's van de Launchdays nog tegoed dus bij deze:

en JAPIE... waar blijven de foto's van Koninginnenacht...???

Mijn skype adressenlijst wordt steeds langer mocht je me nog niet gevonden hebben op skype zoek dan naar:
jolandevandekerkhof (aan elkaar dus)

Voorlopig staan er geen reisjes naar Europa op de planning wel de vakantie met Anky naar Yucatan (Mexico, Guatemala en Belize) in augustus ik kijk er erg naar uit.

Tot snel allemaal veel liefs uit NYC
Jolande

• 29 Mei 2006 - 06:48

Angelique:

Ha Jo'tje,

Wederom leuk om weer een berichtje te ontvangen. Hier is het nu maandagochtend en ben einde van de maand, dus dan weet je het wel.....;-) Verder gaat alles zijn gangetje, we hebben een lang (en nat) weekend gehad, en uiteraard was dat erg lekker (niets speciaals in de agenda staan, maar wel wat gerommeld thuis). Ik moet natuurlijk wat plaats gaan maken voor 1 juli en het is toch knap dat ik mijn hele huis vol heb liggen en staan met mijn spullen. Ik heb bijna het idee dat ik ruimte te kort kom voor twee terwijl mijn buren niet klagen over dezelfde ruimte met 5 personen; erg he ha ha...
    Veel groetjes weer, natuurlijk ook aan je ouders en we'll keep in touch!!

Liefs Angelique, x

• 29 Mei 2006 - 08:39

Babette:

Hey Jootje,

Ik merk als ik de foto's bekijk dat ik je alweer lang niet gezien heb... jeetje wat wordt jouw haar alweer lang zeg!

Eigenlijk niets spannends te melden, zoals altijd druk druk druk en aangezien we het lange hemelvaartsweekeinde toch bagger weer hadden ben ik maar ziek in bed gaan liggen. Alhoewel zover als je kunt spreken over in bed liggen want Bowie was het daar toch niet echt mee eens! Ik hoop dat het pinksterweekeinde beter wordt!

Ik zou zeggen goed om te zien dat je er goed uitziet enne btw dat kan ik niet van iedereen in VB zeggen hehehehe...

• 29 Mei 2006 - 08:55

Roos:

Hoi Jolande,
    Eindelijk een berichtje van je. Ik had er dit keer extra naar uitgekeken vanwege de foto's. Wat lijkt het alweer lang geleden dat we bij jou geweest zijn, maar we hebben het geweldig naar ons zin gehad!
    Luuk heeft inmiddels zijn eerste verjaardag gevierd. Hij genoot ervan dat er voor hem gezongen werd. We hebben een schommel voor hem gekocht (dat vond hij naast het reuzenrad in de Toys 'r us op Times Square het leukst in NY). Hij kraait het uit van plezier als hij erin zit. Marcel is ook weer een jaartje knapper geworden en Susanne is echt aan het puberen nu. De tennis-competitie zit er helaas alweer op. Het is een drukke mei-maand, maar wel gezellig.
    Nu maar weer aan het werk.
    Groetjes, Roos en de rest van de familie.

• 29 Mei 2006 - 12:08

Anita En Fam.:

He Jolande,
    Ik heb 'm weer!
    Hoe is het met jullie pap en mam? Alles goed gegaan?
    Doe ze de groeten en maak er een fijne tijd van.
    Loes haar verjaardag was gezellig (bedankt voor het bellen). Ze zit nu haar examen Nederlands te maken op school en ik ben zenuwachtiger dan zij....
    Morgen en overmorgen nog wiskunde en Engels dan zit het er voor haar op, en dan wordt het duimen geblazen! Duim je mee?
    Groetjes van ons allemaal...

• 29 Mei 2006 - 12:26

Renate:

Hoi Lannie,

Met ons gaat alles goed. Nu nog de zon hier en dan met pinksteren lekker naar zee. Tante Annelies is weer thuis. Alles goed met jullie pap en mam. Ons pa en ma hebben het reuze naar de zin, wat wil je 30 graden!

De groetjes aan jullie pap en mam en Lannie tot gauw. Dikke kus Tim, Renate, Stijn en Sem

• 30 Mei 2006 - 07:22

Bar:

Jo, leuke verhalen! Heb je al uitzicht op een ander werelddeel?? Hier alles goed maar wel koud en nat. Groeten aan Bert en Dini

• 01 Juni 2006 - 16:19

Joan:

He Jolan,

Ben zelf net terug van Ibiza en het is hier koud bbrrrr !!!
    Leuk weer om op de hoogte te blijven van je verhalen ik verder even niets spannends te melden ga even op temparatuur komen hier.
    En je hoort me snel weer..... nog bedankt voor je mailtje ik ga Billy nog even regelen hahahaha

kus en hug van Joan & Edwin xxx