Ledgewood...
Door: Jolande van de Kerkhof
Blijf op de hoogte en volg Jolande
09 December 2005 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vandaag is het dan zover de laatste dag in ons kantoor in Clifton, het hele bedrijf vertrekt naar Ledgewood in Noord New Jersey. Voor mij betekent dat minimaal 1 uur heen en weer per dag. Dat "commuten" wordt een "bitch" zoals ze dat hier zeggen, maar ons huidige kantoor is een "dump" m.a.w. een vreselijk oud gebouw met meubilair uit 1970, dus Ledgewood kan alleen maar beter worden! Zie de fotos:
Verder ben ik vorige week in Nederland geweest voor een meeting die we ProCo I noemen. In die meeting presenteren we de items waarvan wij denken dat ze in 2007 in de markt moeten komen. Buiten dat het goed is om feedback te krijgen is het ook altijd weer leuk om je collegas uit de verschillende landen te spreken, zeker als ze goed nieuws hebben: Kabels in 88 Carrefour winkels in Belgie, 2 Media Markts in Duitsland etc.
Natuurlijk was de KLM op de heenweg mijn koffer kwijt (ik snap niet dat ik daar na 5x dit jaar nog van op kijk) dus kwam ik zonder toilettas, schone kleding etc aan in het hotel. Gelukkig is het Dorint wel een goed hotel en hadden ze alles van tandenborstels en tandpasta, tot kammen en shampoo voor mij in huis. Inmiddels kan ik totaal niet meer tegen het heen en weer vliegen tussen NY en NL. Een paar jaar geleden lachte ik om mensen die klaagden over een jetlag maar inmiddels weet ik dat het echt zwaar vervelend is, zeker omdat ik niet kan slapen in het vliegtuig en je 's avonds uit NY vertrek en 's ochtends in NL aankomt (je slaat dus een nacht over).
Omdat ik zo enorm moe was hadden Jeroen en ik niet veel tijd om hele leuke dingen te doen in het weekend (bovendien vloog ik zondag alweer terug naar NY). Wel hadden we een leuk etentje op zaterdagavond met Michiel, David, Mariette, Jacob en Lonneke EN niet te vergeten Jitske en Nora (die ik voor het eerst zag). Jitske had helaas wat last van haar tandjes en verkoudheid dus die moest vroeg naar bed maar Nora was een klein slapend engeltje en die hebben we tot haar laatste voeding niet gehoord...
De foto's volgen als Jeroen ze naar me stuurt.
Deze week weer gewerkt as usual en vannacht is er tussen de 10 en 30 cm sneeuw gevallen. Bij mijn appartement 10 en in Ledgewood 30. Gelukkig staat mijn auto tegenwoordig in de garage onder mijn complex dus ik hoefde geen sneeuw van de auto te vegen. In Hoboken reed het verkeer ook prima en zelfs op "3" de weg die ik neem naar mijn werk ging alles prima totdat ik bij het Giants Stadium kwam daar stond iedereen stil en zo heb ik 1 uur gestaan. Toen er weer een beetje gang in kwam ben ik op de parallel weg gaan rijden en kwam ik na 1 1/2 uur aan op kantoor. We gaan vandaag lekker vroeg stoppen en borrelen in een bar dichtbij kantoor... DIt weekend sneeuwballen gooien met Lisette denk ik.
Ander nieuwtje: Onno en Marije zijn in Hoboken komen wonen. Onno is een vriend van Joost (mijn AIESEC bestuursgenootje) ik ken hem nog niet maar het lijkt me gezellig de kroegen van hoboken onveilig te maken met wat Nederlanders...
Ik wil jullie allemaal nog even bedanken voor alle reacties op mijn berichten erg leuk!
Veel liefs uit wit New York.
Jolande
P.S. ik hoop dat het in Oostenrijk ook goed sneeuwt want daar zit ik mijn mijn familie en Jeroen met kerst en oud en nieuw!
09 December 2005 - 18:43
Anita En Fam.:
Jazeker, 70cm op de berg en 40cm in het dal! Het ziet er prachtig uit in Saalbach/Hinterglemm....
Tijd genoeg om weer bij te kletsen (of... je gaat toch niet de hele avond zitten slapen he???)
Groetjes!! -
11 December 2005 - 13:26
Maarten:
Balen joh. Elke dag een uur rijden, gelukkig heb je wel een fijne auto, en je rijdt toch de "goede" kant van de file? -
12 December 2005 - 08:56
José:
Hai! Het blijft leuk om regelmatig van je te lezen. Jammer dat je zo'n last hebt van het heen en weer vliegen. Als je een keer wat langer blijft, komen jullie dan in m\'n nieuwe huisje in Den Haag kijken? Geniet van je nieuwe kantoor en New York in kerstsfeer! Groetjes, Hakkie -
12 December 2005 - 15:37
Ingrid Brouwers:
Leuk joh wonen/werken in NY. Het lijkt NL wel met die files!. wat je allemaal al niet moet doen om een beetje leuke cv te krijgen. Heel veel (sneeuw) plezier -
14 December 2005 - 09:26
Bar:
In Wenen lag er geen sneeuw (was daar dit weekend met Kris), maar wel was het er koud, dus met die wintersport deze maand zit het wel goed denk ik.
Heb je je koffer inmiddels al weer terug?